Acture Groep is voortdurend op zoek naar verdere verbetering en heeft innovatie en ondernemingszin hoog in het vaandel staan. Dus of je nu aan het begin van je carrière staat of juist ervaren bent: wij dagen je uit om te leren en te ontwikkelen.

De sociale zekerheid verandert voortdurend; wij dus ook. Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf, uiteindelijk zijn het onze mensen die alle plannen en ambities moeten waarmaken. Daarom steekt Acture Groep veel energie in opleiding, begeleiding en ontwikkeling.

Acture Groep voor starters

Zet jij je eerste stappen op de arbeidsmarkt, dan kun je bij ons rekenen op een prima startsalaris en een gedegen inwerktraject. Je krijgt een vaste begeleider die je wegwijs maakt en bij wie je met al je vragen terecht kunt. Via workshops en opleidingstrajecten doe je nuttige vaardigheden op en grondige kennis van de sociale zekerheid. Een stevig fundament waar je gedurende de rest van je carrière plezier van hebt.

Acture Groep voor ervaren krachten

Breng je al de nodige ervaring mee, dan dagen wij je graag uit om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie en die van minder ervaren collega’s. Je stapt in een organisatie die borrelt van de plannen en ideeën. Aan jou de uitdaging om daaraan bij te dragen en anderen mee te nemen in de ontwikkelingen!

…En ook dit is Acture Groep:

  • Plezierige, projectmatige samenwerking tussen uiteenlopende disciplines, in een prettige en collegiale sfeer.
  • Persoonlijke aandacht, met altijd ruimte voor een lach of een goed gesprek.
  • Geen gesleep met broodtrommeltjes, lekker lunchen op kantoor!

Meer over ons!